Novi SUV Peugeot 5008

ODKRIJ

PROSTORNOST

Piškotki

Informacije o uporabi spletnega mesta Odkrij prostornost zbiramo s piškotki. Piškotek je niz znakov, ki ga brskalnik uporabnika lahko trajno shrani na njegovem računalniku. Vanj se shranjujejo podatki in izbire o obiskih posameznih spletnih mest. Spletna mesta uporabijo piškotke vsakič, ko jih uporabnik obišče, tako da shranijo njegov edinstveni identifikator in podatke za namen statistične obdelave (spletne strani, iz katerih je prišel na spletno mesto Odkrij prostornost, čas in trajanje obiska, obiskane spletne strani na spletnem mestu Odkrij prostornost in druge podatke, ki niso osebne narave) v zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na njegovem računalniku.

Ko uporabnik brska po spletnem mestu, brska anonimno, kar je v skladu z varovanjem zasebnosti in osebnih podatkov. Podatki o uporabi spletnega mesta ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov in jih lastnik spletnega mesta uporablja zgolj z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

O uporabi piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako lahko večino brskalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo. Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate vaše nastavitve brskalnika.